2022 2023 Eğitim Öğretim Yılı hazırlıkları devam ediyor.

2022 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI hazırlıklarımız devam etmektedir.

Tem

2022 2023 Eğitim Öğretim Yılı Sınıf Atlatma işlemleri tamamlandığından nakil işlemleri e okul ve e devlet üzerinde açılmıştır. Öğrenciler nakil işlemlerini öğrencisi olduğu okullar aracılığıyla yapabilecekleri gibi e devlet üzerinden de yapabilmektedir.

Tem

Öğrencilerimizin Akademik Başarısını Artırmak İçin 2021 - 2022 Sezonunda okulumuzda yapılan çalışmalardan bazılarını sizlerle paylaşıyoruz.

Tem

Kıymetli öğrencilerimiz; YKS sonuçları açıklandı. Sonuçlara ÖSYM Aday İşlmleri Sayfasından ulaşabilirsiniz. Tercih döneminde okul rehberlik servisimiz Tercih Danışmanlığı Hizmeti verecektir.

Tem

2021- 2022 Eğitimi Öğretim yılında okulumuzdan mezun olan 12. sınıf öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmış olup, öğrencilerimiz diplomalarını mesai saatleri içersinde okulumuzdan alabilirler.

Tem

2022 Yılı Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesine Öğrenci Temini 1 - 24 Temmuz tarihleri arasında başvuruya açılmıştır. Başvuru için gerekli bilgilere ve klavuza aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimizi 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Dönemine daha güçlü bir şekilde hazırlamak adına yaz tatilinde dahi okul kütüphanemizi güçlendirmeye devam ediyoruz.

MİLLÎ SAVUNMA BAKANLIĞI MİLLÎ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ 2022 YILI ASKERÎ ÖĞRENCİ TEMİNİ HAKKINDA DETAYLI BİLGİYE PERSONEL TEMİN ADRESİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

2022 Yılı mezunları için YKS Eğitim Bilgileri Kontrol ve Güncelleme butonu aktif olup mezunlarımızın eğitim bilgilerini kontrol ederek güncellemelerini rica ederiz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi karne töreni ile son buldu. Bütün öğretmen ve öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Şarkışla Anadolu Lisesi ailesi olarak 12. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet törenini yaptık. Öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimize hayatlarının bundan sonraki dönemlerinde başarılar dileriz.