Şarkışla Anadolu Lisesi ailesi olarak yılın yorgunluğunu atmak, öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu artırmak,üniversite tanıtımı yapmak, akademik başarının etkisini artırmak için Ankara'ya okul gezisi düzenledik.

2021- 2022 eğitim öğretim yılının sonuna gelirken,  gelecek yıl 12. sınıf olacak 11. sınıf öğrenci ve velilerimize  akademik başarıyı artırma kapsamında Yaz döneminde öğrencilerimizin yapması gerekenlerle ilgili tavsiler verildi. Ayrıca Velilerimiz YKS süreci ile ilgili bilgilendirilerek, EBA Akademik Destek platformu hakkında da bilgilendirme yapıldı.

Okul rehberlik servisimiz tarafından velilerimize intiharın önlenmesi konulu seminer verildi.

Gerek ulusal, gerek uluslararası platformlarda farklı sportif faaliyetlerde okulumuza Avrupa Şampiyonluğu ve İl birinciliği getiren öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Şarkışla Anadolu Lisesi ailesi olarak okulumuz öğrenci ve öğretmenleriyle yılın stresini atmak için Kapadokya Bölgesine gezi düzenledik.

Vefatının 42. seneyi devriyesinde Korgeneral Osman Fazıl Polat Paşa'yı anma töreni hazırladık. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okul müdürümüz ve rehberlik servisimizin yaptığı çalışmalar sonucunda Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize tıp fakültesi tanıtımı yaptılar. Tıp Fakültesi topluluğu olarak okul kütüphanemize de destek veren arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

May

Müzik Öğretmenimiz Seyhan KILIÇ ve görevli personelimiz Halil SAYDAM ile Görsel Sanatlar Dersinde Ferhat ÜZNÜK hocamıza misafir olduk. Öğrencilerimiz gitar ve bağlama eşliğinde okunanan parçalara eşlik ederek resim yaptılar.

May

Okul Rehber Öğretmenimiz Yağmur TURGUT tarafından öğrencilerimize yönelik Gençlik ve Sosyal Medya Etkinlikleri kapsamında zorbalık ve siber zorbalık konulu seminer verildi.

May

2022 YKS öncesi Okul Rehberlik Servsimiz tarafından 12. sınıf öğrencilerimize son 1 ayda yapılması gerekenler ile ilgili öneriler verildi.

May

Tüm öğretmen, veli ve öğrencilerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyoruz.

May

İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından öğrencilerimize kene konusunda seminer verildi.

May

Akademik başarıyı artırma adına koridorlarda oluşturulan çalışma masaları öğrencilerimiz tarafından yoğun şekilde kullanılmaktadır.