25.10.2022 tarihinde saat 14:30 da gerçekleşen Parçalı Güneş Tutulmasını öğrencilerimizle birlikte izledik.

Rehberlk servisimiz tarafından öğrencilerimize yönelik YKS tanıtım ve bilgilendirme semineri yapıldı.

Şehit Nurcan Karakaya Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri okulumuzu ziyaret ettiler.

Okul Reherlik Servisimizce okulumuzda Aile Okulu Veli Eğitimleri seminerleri velilerimizin katılımlarıyla devam etmektedir.

SİVAS HEDEF PROJESİ kapsamında belirlenen konu başlıkları görüşmek ve yol haritamızı oluşturmak adına öğretmenlerimizle birlikte toplantımızı yaptık.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Aşık Veysel Kız Pansiyonunda Şarkışla Belediyesi Zabıta Ekiplerince Kantar ayar kontrolü yapılmıştır.Çalışmaları için teşekkür ederiz

Değerli velilerimiz, Aile Okulu Projesi kapsamında Aile Okulu Veli Eğitimlerimiz başlayacaktır.

2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı başladı. Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ekrem Yurt okulumuzda yapılan açılış programına katılarak öğrenci ve öğretmenlerimize başarılar diledi. Konuşmalarının ardından Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında (YKS) Türkiye genelinde 3600 'e giren öğrencimiz Ebru AKER'e plaket verdi. Proğramımıza katılımlarından dolayı Sayın Müdürümüze teşekkür ediyoruz.

2022 2023 eğitim öğretim yılı senebaşı mesleki çalışma dönemini kahvaltı ile sonlandırdık.

2022 2023 eğitim öğretim döneminde zümreler arası iş birliğini pekiştirmek ve akademik başarıyı artırma çalışmalarında birliktelik sağlamak adına Zümre Başkanları Toplantısı yaptık. Toplantımızda dersleri daha canlı hale getirebilmek adına EBA AKADAEMİ, OGM MATERYAL gibi platformların tanıtımı da yapıldı.

2022 2023 Eğitim Öğretim döneminde yol haritamızı belirlemek üzere sene başı Öğretmenler Kurul Toplantısı yaptık.