Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Pansiyon öğrencilerimize yönelik açılan halk eğitim voleybol kursumuz öğrencilerin yoğun katılımıyla devam ediyor.Öğrencilere kas sistemi açısından birçok faydasının yanı sıra odaklanmayıda geliştirmektedir.Öğrenciler bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini dile getirerek bu konuda destek olan herkese teşekkürlerini ilettiler.

Ara

Sivas Hedef Projesi kapsamında 12. sınıf öğrencilerimizin hazır bulunuşluk ve akademik başarı düzeylerini değerlendirmek için toplantı yaptık.

Ara

Sivas Hedef Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz tarafından Filografi Eğitimi verilmektedir.

Ara

Rehberlik Servisimiz tarafından pansiyon öğrencilerimize yönelik kişisel bakım ve hijyen konulu seminer verildi.

Ara

Hedef Projesi kapsamında 10. Sınıflar arasında Felsefe öğretmenimiz tarafından münazara düzenlendi.  Münazaraya katılan tüm öğrencilerimiz okul müdürümüz tarafından ödüllendirildi.

Ara

Sivas Hedef Projesi Kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem YURT ve Şube Müdürümüz Osman ÖZTÜRK'ün katılımıyla Resim Atölyesi Yaptık.

Kas

Kız pansiyonumuzda görev alan belletici öğretmenlerle toplantı yaptık.

Kas

Kadına Yönelik şiddeti önleme çalışmaları kapsamında okulumuzda Kasım ayında 85 kişiye bilgilendirme yapıldı.

Okulumuzun Samsun 19 Mayıs Üniversite Gezisi

Okulumuz mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında 14 Kasım 2022 Pazartesi günü,  11 ve 12. Sınıf öğrencilerimize yönelik  bir gezi düzenlendi.

Üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz.

Amacımız; üniversite sınavına hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimizin; hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek,  motivasyonlarını arttırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerini ve üniversite ortamını gözlemleyebilmelerine yardımcı olmak, meslekler hakkında öğretim üyelerinden, üniversite ve üniversitede yaşam hakkında; tanıtım biriminde görevli üniversite öğrencilerinden bilgi almalarına yardımcı olmak.

Öğrencilerimize üniversiteyi ve lisans programlarını doğrudan tanıma olanağı sunan gezide; öğrencilerimiz  bölümler hakkında bilgi aldılar,  okulların fiziki yapısını , sosyal etkinlik alanlarını tanıdılar  ve genel havasını teneffüs ettiler.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Tüm Türkiye ile birlikte #çökkapantutun yaptık.

Ekm

Rehberlik Servisimiz tarafından öğrencilerimize yönelik Test Çözüm Teknikleri Semineri yapıldı.

Ekm

Felsefe Grubu Öğretmenimiz Elif Bozdoğan Çavuş tarafından 11. sınıf öğrencileri arasında Felsefe Bilgi Yarışması düzenlendi. Proğramda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

25.10.2022 tarihinde saat 14:30 da gerçekleşen Parçalı Güneş Tutulmasını öğrencilerimizle birlikte izledik.