2022-2023 Eğitim Öğretim yılı 12. sınıf öğrencilerimizi mezun ettik. Tüm öğrencilerimize bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.

Öğrencilerimizde YKS heyacanını yenmek, sınav kaygısını önlemek ve sınava girilecek mekanların tanıtımlarını sağlamak adına Şarkışla Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve 15 Temmuz Orta Okulunda "Gerçek Mekan Kazanım Değerlendirme Sınavları" yaptık. Misafir perverliklerinden dolayı tüm kurum müdürlerine teşekkür ederiz.

Dönemin yorguluğunu atmak, Sultan Şehrimizin tarihi dokusunu öğrencilerimize yaşatmak için Sosyal Etkinlikler Kurulu ve Gezi Gözlem Kulübü olarak Sivas Gezisi düzenledik.

Kariyer Günleri ve Meslek Tanıtımı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize Hukuk ve Makine Mühendisliği Bölümlerinin tanıtımı yapıldı.

Valiliğimiz himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde düzenlenen Sivas Hedef Projesi Akademi Sivas kapsamında okulumuz 12. Sınıf öğrencilerimizin sınav kaygısını önlemek, sınav heyecanlarını yenmek amacıyla  Şarkışla Anadolu İmam Hatip Lisesinde YKS'ye yönelik Gerçek Mekan Kazanım Değerlendirme Sınavı yaptık. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem Yurt ve İlçe Şube Müdürümüz Osman Öztürk sınava katılan öğrencilerimizi ziyaret ederek başarılar diledi.

Öğrencilerimizin daha sağlıklı ortamlarda eğitim öğretim görmesi adına okulumuzda haşerata karşı ilaçlama yapıldı.

May

Okulumuz Tiyatro Kulübü öğrencileri tarafından İlçemiz Aşık Veysel Kültür Merkezinde teknolojik gelişmelerin kültürel yapı üzerindeki etkilerini anlatan Online Kız İsteme konulu Tiyatro Gösterisi sunuldu.

May

Hedef projesi kapsamında okulumuz 10.sınıf velilerine okul psikolojik danışmanımız Tuğba Altınoluk tarafından “Okul Başarısında Ailenin Rolü ve Aile İçi İletişim” konusunda müşavirlik çalışması yapılmıştır.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Ekrem Yurt okulumuzca hazırlanan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları dolayısıyla teşekkür ziyaretinde bulundu. Nazik ziyaretleri için Sayın Müdürümüze teşekkür ederiz.

May

Valiliğimiz himayelerinde İl Milli eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen #sivas_hedef projesi  #SANAT58 projesi kapsamında Okul Müdürümüz Özgür ÖZTÜRK'ün katılımıyla Görsel Sanatlar Kulüp öğretmenimiz ve Kulüp öğrencilerimiz İlçe Meydanında Resim Sergisi yaptı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 11.sınıf öğrencileri Yeşilay tarafından düzenlenen Münazara Bölge Şampiyonalarına çevrimiçi ortamda katılmışlardır.

May

Hedef Projesi kapsamında okulumuz 12. sınıf öğrencileri ile birlikte Şehit Nurcan Karakaya Ortaokulu Özel Eğitim sınıfını ziyaret ederek, Özel Eğitim alanı ile ilgili bilgi aldık.