May

Valiliğimiz himayelerinde İl Milli eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen #sivas_hedef projesi  #SANAT58 projesi kapsamında Okul Müdürümüz Özgür ÖZTÜRK'ün katılımıyla Görsel Sanatlar Kulüp öğretmenimiz ve Kulüp öğrencilerimiz İlçe Meydanında Resim Sergisi yaptı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 11.sınıf öğrencileri Yeşilay tarafından düzenlenen Münazara Bölge Şampiyonalarına çevrimiçi ortamda katılmışlardır.

May

Hedef Projesi kapsamında okulumuz 12. sınıf öğrencileri ile birlikte Şehit Nurcan Karakaya Ortaokulu Özel Eğitim sınıfını ziyaret ederek, Özel Eğitim alanı ile ilgili bilgi aldık.

Nis

Valiliğimiz himayelerinde İl Milli eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen #sivas_hedef projesi kapsamında öğrencilerimize daha nezih okuma ve çalışma alanları oluşturmak adına okul koridorumuzda Koridor Kütüphane projemizi hayata geçirdik. Okul aile işbirliği içersinde sundukları katkılardan dolayı Gülhan Hanıma teşekkürlerimizi sunarız.

Nis

Valiliğimiz himayelerinde İl Mill Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen #sivas_Hedef Projesi #matematikseferberliği kapsamında Edebiyat ve Matametik öğretmenlerimiz Matematiktikçi şairler konulu etkinlik düzenledi.

Nis

Valiliğimiz himayelerinde İl Mill Eğitim Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen #sivas_Hedef Projesi #sportif58 kapsamında okulumuzda sınıflar arası satranç turnuvası düzenlenmiştir.

Nis

Valiliğimiz himayelerinde İl Milli Eğitim Müdürlüğüz koordinesinde yürütülen #sivas_hedef Projesi kapsamında YKS hazırlık grubu öğrencilerimize yönelik ‘YÖK Atlas ve ÜNİ-VERİ platformlarının tanıtılması’ çalışması yapılmıştır.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Çanakkale Şehitleri Anma programı 108. yılında okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi.

Okul Rehberlik servisimiz tarafından 10. sınıf öğrencilerimize Kadına Yönelik Şiddet ve Şiddeti Önleme çalışması yapılmıştır.

İstiklâl Marşımızın kabulünün 102. yıl dönümü kutlu olsun.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve millî şairimiz Mehmet Akif Ersoy başta olmak üzere, millî mücadele kahramanlarını rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Okulumuzda afetzede vatandaşlarımız yararına kermes düzenlendi. Gemerek Kaymakamı Şarkışla Kaymakam Vekili Muhammed Taha Büyükserin ,Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem Yurt , Şube Müdürlerimiz Mümin Yılmaz, Mustafa Karataş , Osman Öztürk , daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı Kermesten elde edilen gelir AFAD'a bağışlanacak. Faaliyetin hazırlanmasında emeği bulunan idarecilerimize, öğretmenlerimize, okul aile birliğimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE birimi tarafından yürütülen KA121-SCH-000018566 "Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu" projesi kapsamında okulumuz Matematik öğretmeni Murat UTLU ve İngilizce öğretmeni Bilal ÖZERDİNÇ Macaristan'ın Budapeşte şehrinde bulunan Mihaly Fazekas High School'da 24 Şubat - 6 Mart tarihleri arasında iş başı izleme hareketliliğine katılmışlardır. Öğretmenlerimiz katıldıkları hareketlilik sonunda sertifikalarını almıştır.

07.02.2023 Salı günü saat 11:30'da yapılacak Kermesimize tüm Şarkışla Halkı davetlidir.

Sivas Hedef Projesi kapsamında öğrencilermizin kitapla buluşmasını kolaylaştırmak ve öğrencilerimize nezih çalışma ortamları oluşturmak amacıyla başlattığımız Koridor Kütüphane projesinde sona gelmekteyiz.  Henüz çalışmaları bitmemiş olan koridor kütüphane çalışmamıza öğrencilerimizin yoğun ilgisi kurumumuzcada takdirle karşılanmaktadır öğrencilerimize ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyoruz. BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ