Belediye Başkan Yardımcılarımızdan Atila DİNÇ ve Uğur KUŞÇUOĞLU okulumuzu ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı değerli başkanlarımıza teşekkür ederiz.

Öğretmenlerimiz tarafından gönüllülük esasıyla yürütlen YKS Yarıyıl Kampını güzel bir etkinlikle sonlandırdık. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okululumuz Beden Eğitmi öğretmeni Yasin ÖZTÜRK ve Rehber Öğretmenimiz Yağmur TURGUT okulumuzdaki görevlerinden ayrılıp, yeni okullarındaki görevlerine başlamıştır. Okulumuza sundukları katkılardan dolayı öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

2022 2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Kanaat Dönemini Karne Töreni ile kapattık. Öğrencilerimize Yarıyıl Tatilini daha verimli geçirmeleri için karneleriyle birlikte okul kütüphanemizden kitaplar verdik. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Sivas #hedefprojesi kapsamında mezun öğrencilerimizle, mezun buluşmalarımız ve meslek tanıtımlarımız devam etmektedir.

Ock

Hedef Projesi kapsamında belletici öğretmenlerimizle Pansiyonumuzla ilgili değerlendirmelerde bulunduk.

Ock

Okul Rehberlik Servisimiz tarafından öğrencilerimize yönelik akran zorbalığı semineri yapıldı.

Ock

Valiliğimiz himayesinde İl Milli Eğitm Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen #sivashedef projesi kapsamında okulumuzda yapılan Akademik Başarı artırma faaliyetlerini değerlendirmek için Zümre Öğretmenlerimizle toplantı yaptık.

Ock

Orta öğretim Genel Müdürülüğünce hazırlanan YKS verilerini değerlendirmek amacıyla öğretmenlerimize toplantı yaptık.

Ock

Okul rehberlik servisimiz velilerimize yönelik Madde Bağımlılığı Semineri düzenledi. Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Öğrencilerimizin Akademik Başarıları artırmalarında gerçekçi seçimler yapabilmesi adına Sivas #HEDEF projesi kapsamında Seçmeli Ders Seçimlerine yönelik öğrenci ve veli bilgilendirme seminerleri yaptık.

Meslek tanıtımı çalışmaları kapsamında, Cumhuriyet Üniversitesi Psikoloji Bölümü öğrencileri bölüm tanıtımı yapmışlardır. Aynı zamanda sınav kaygısı sunumu gerçekleştirmişlerdir.

Sivas İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilen Metamfetamin ile Mücadele Yerel Eylem Planı konulu kamu spotu hazıranmıştır.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Pansiyon öğrencilerimize yönelik açılan halk eğitim voleybol kursumuz öğrencilerin yoğun katılımıyla devam ediyor.Öğrencilere kas sistemi açısından birçok faydasının yanı sıra odaklanmayıda geliştirmektedir.Öğrenciler bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini dile getirerek bu konuda destek olan herkese teşekkürlerini ilettiler.