Ara

Okulumuz 11. sınıf öğrencileri arasında Felsefe alanında bilgi yarışması düzenlendi. Okulumuz Felsefe Öğretmeni Elif BOZDOĞAN ÇAVUŞ tarafından hazırlanan yarışmada öğrencilerimiz kıyasıya mücadele etti. Yarışma sonucunda ise tüm katılımcı öğrencilerimiz "Safahat" kitabı hediye edildi.

Ara

Şehit öğretmenlerimizin anısını yaşatmak adına Görsel Sanatlar dersi öğrencileri tarafından Şehit olan öğretmenlerimiz resmedildi. Eserler ise okul panomuzda sergilenmektedir.

Ara

Şanlı geçmişimizin MİRAS'ını yeni nesillere aktarıyoruz HEDEF'imiz Geçmişini bilen geçmişte kalmayan geleceğe yön veren gençlik.

Ara

Abdullatif Şener Ortaokulu Öğrenci ve Öğretmenleri okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerin Lise seçiminde bilgi sahibi olmaları ve imkanlarını yerinde görmeleri adına  Okulumuz hakkında bilgi almışlardır, ziyaretleri için değerli Öğretmen ve Öğrencilere teşekkür ederiz.

Kas

Şarkışla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem YURT ve Şube Müdürü Mümin YILMAZ okulumuzu ziyaret ederek Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü HEDEF ve MİRAS projesi kapsamında 11. ve 12. Sınıf öğrencilerine yapılan TYT deneme sınavının yürütülmesini denetlemiştir. Okulumuzun İdari işleyişi ile ilgili bilgi de alan müdürümüz iyi dilek ve temennilerle okulumuzdan ayrılmıştır.

Kas

Sivas Hedef Miras Projesi kapsamında kitap okuma etkinliğimize katılan Veli ve Öğrencilerimize teşekkür ederiz

Kas

"Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde okulumuzda yapılan programla anıldı.

Ekm

Okulumuz öğrencilerinden Feyza CİLA ve Zeynep ÇAM, Şarkışla Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan "Cumhuriyet'in 100.Yılı" temalı resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girmiş olup ödüllerini aldılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okulumuz 100.yıl kutlamalarına Fener Alayı yürüyüşüyle devam etmektedir.Herkese teşekkür ederiz

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizin yaptığı resim sergimizi açtık..

Cumhuriyetimiz 100 yaşında

Ekm

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılı ilk dönem okul aile birliği toplantısı velilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımı ile yapıldı.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem YURT okulumuz Aşık Veysel Kız Pansiyonu'nda kahvaltıya katılarak pansiyonumuzda ikamet eden öğrenciler ile hasbihal ettiler. Pansiyonumuzda yürütülen çalışmalardan dolayı Okul Müdürümüz  Özgür ÖZTÜRK'e, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Yasin ALBAYRAK'a ve pansiyonumuzda çalışan personelimize memnuniyetlerini ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem YURT'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzu iyileştirme çalışmaları kapsamında okulumuzun daha güvenli hale gelmesi için okulumuz araç giriş kapısına otomatik kapı çalışması yapılmıştır. Öğrencilerin güvenliğini sağlamak adına, aynı zamanda kapımıza sensör taktırılmış olup öğrenci geçişlerinde kapı otomatik olarak durmaktadır.

Eyl

Okulumuz psikolojik danışmanları Tuğba Altınoluk ve Tayfun Terzi tarafından 9.sınıf öğrencilerimize, okula ve çevreye uyum konulu bilgilendirme çalışması yapılmıştır.