May

Anadolu Lisesi ailesi olarak öğretmen ve öğrencilerimizle hazırladığımız yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine teslim ettik.

May

Trafik ve İlk Yardım Haftası Etkinlikleri kapsamında Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi

ile Müzik öğretmenimiz öncülüğünde öğrencilerimize yönelik etkinlikler yapıldı.

May

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu idareci ve akademisyenleri tarafından 12. sınıf öğrencilerimize yönelik  üniversite ve bölüm tanıtımı yapıldı. Kıymetli akademisyenlerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz öğrencleri ile birlikte Şehitlik ve çevre temizliği yaptık.

Nis

Okulumuz Aşık Veysel Kız Öğrenci Pansiyonunda kız öğrencilerimizle birlikte iftar proğramı düzenledik.

Nis

Öğretmen, Öğrenci ve Velilere yönelik rehberlik ihtiyacı belirleme anketine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Nis

Ekim ayında başlayan projemiz tüm çalışmalarını gerçekleştirerek tamamlanmıştır. Öğrencilerimiz sosyal medya kullanımına dair gerekli bilgileri edinirken sahte haberleri nasıl ayırt etmesi gerektiği hakkında bir poster hazırlamıştır. Ayrıca İnternet Görgü Kuralları olarak bilinen Netiquette için bir tanıtım videosu hazırlamıştır.

Nis

MSÜ tercih sürecinde Rehberlik Servisimiz yoğun bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Yoğun gayret ve ilgisinden dolayı rehber öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Ulu Önder ve Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk'ün armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Nis

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Wushu Türkiye Turnuvasında okulumuz öğrencilerinden Feyza ÖZGÜR Türkiye Birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, Avrupa Şampiyonasında başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz Kasım ayında dahil olduğu "E-Twinning ve Web 2.0 Araçları Kulübü" projesini Nisan ayı itibariyle tamamlayarak belirlenen hedeflerin tamamını gerçekleştirmiştir. Türkiye'den 7,

Azerbaycan'dan 1 okuldan öğretmen ve öğrencilerin yer aldığı bu projede , okulumuz 10. Ve 11. sınıf kademesinden toplam 10 öğrencimizFlexclip,Padlet,Voki,Pixton,Wordwall,Mentimenter,Wordart gibi Web 2.0 araçlarının nasıl kullanıldığını öğrenmiştir.

Nis

Milli ve Manevi değerlerimizi diri tutmak, gençlerimizi milli şuurla yetiştirebilmek adına okulumuzda Çanakkele Şehitler Anıtı'nın birebir maketi yapıldı. Ayrıca Şarkışla ilçemizden vatan uğrana şehadet şerbetini içen kıymetli şehitlerimiz için şehitler köşesi oluşturularak, sınıflarımıza şehitlerimizin isimleri verildi.

Nis

Polis Haftasında okulumuz öğrencilerine kitap hediye etmek için gelen Polisimize okulumuz öğrencilerinden anlamlı sürpriz. Öğrencilerimiz okulumuza gelen polis memurlarını kompeti, çiçek ve pankartlarla karşıladı. Daha sonra Okul Müdürümüz Özgür Öztürk tarafından polislerimize kitap hediye edildi. Bu vesile ile tüm polislerimizin Polis Haftasını kutlarız.

Nis

Okulumuz Felsefe Grubu öğretmeni Elif Bozdoğan Çavuş tarafından akademik başarıyı artırma eylem planı çerçevesinde öğrencilerimizde özgüven, ikna etme, düşüncelerini savunabilme, farklı düşüncelere saygılı olma gibi becerileri geliştirebilmek adına 10. sınıflar arasında münazara yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) Projesi kapsamında okulumuzda ABİDE sınavı yapıldı.