Şbt

Şarkışla Anadolu Lisesi ailesi olarak ikinici dönemin ilk ders saatinde tüm öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte kitap okuduk.

Şbt

Şarkışla Anadolu Lisesi Ailesi olarak 2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi için ilk ders zilimizi çaldık. Yeni dönemde tüm öğretmen öğrenci ve velilerimize sağlık mutluluk ve başarılar dileriz.

Şbt

Öğrenci ve velilerimizin okulumuza daha rahat ulaşabilmesi adına hizmetlilerimiz, müdür yardımcılarımız ve komşularımızla birlikte okul bahçemizde kar temizliği yaptık. Kar temizleme sürecinde aracıyla bize destek olan komşumuz Sinan Bey'e teşekkür ederiz.

Ock

2021 2022 Eğitim Öğretim Dönemi 1. Kanaat Dönemi Karne Töreniyle kapandı. Tüm Öğrenci ve Öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Eğitim Evde Başlar Projesi kapsamında 19 Ocak Çarşamba günü saat 19.00'da Zoom platformu aracılığıyla Psikolojik Danışman Yağmur TURGUT tarafından teknoloji kullanımı ve etkileri konusunda velilerin bilgilendirilmesi, öğrencilerin sosyal beceri oluşturmasında teknoloji bağımlılığının olumsuz yönlerine farkındalık oluşturmak amacıyla " Teknoloji Bağımlılığı ve Bilinçli Teknoloji Kullanımı" konulu veli semineri çevrim içi olarak gerçekleştirilmiştir.

Ock

Sivas'ta yapılan Floor Curling müsabakalarında okul takımımız Karma kategoride il 2. olmuştur. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

2021 UNESCO Yunus Emre Yılı Etkinlikleri kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencilerince hazırlanan Tiyatro Gösterisinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Rehber Öğretmenimiz Yağmur TURGUT pansiyon öğrencilerimize yönelikokul ve pansiyon kurallarıyla ilgili bilgilendirme semineri gerçekleştirdi.

Ara

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerinin sınav heyecanını yenmek, konu ve kazanım eksiklerini tespit edebilmek amacıyla Kaymakamlığımız himayesinde Şarkışla anadolu Lisesi ve Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu koordinesinde Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulunda Kazanım Değerlendirme Sınavı yaptık. Bu güzel etkinlikte bizlere kapılarını açan Şarkışla Aşık Veysel Meslek Yüksek Okulu idareci ve akademisyenlerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 11. sınıf öğrencilerinden Feyza ÖZGÜR, Türkiye Wushu Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalarda iki dalda Türkiye Birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Okul- öğrenci -veli birlikteliği kapsamında okulumuzda akademik başarıyı artırma amacıyla düzenli olarak gerçekleşen veli toplantılarımızda  12. sınıf öğrencilerimizin genel durumlarını değerlendirmek için velilerimizle bir araya geldik. Katılım gösteren tüm 12. sınıf velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Şarkışla Anadolu Lisesi "Kariyer Günleri Etkinlikleri" kapsamında, Şarkışla Belediye Başkanı Sayın Ahmet Turgay OĞUZ beyfendiyi ağırladık. Yoğun proğramına rağmen bizleri kırmayarak öğrencilerimizin sorularını yanıtlayan Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz.

Ara

Okul- öğrenci -veli birlikteliği kapsamında okulumuzda akademik başarıyı artırma amacıyla düzenli olarak gerçekleşen veli toplantılarımızda  11. sınıf öğrencilerimizin genel durumlarını değerlendirmek için velilerimizle bir araya geldik. Katılım gösteren tüm 11. sınıf velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile enerjinin etkin kullanılması, israfının önlenmesi, enerji maliyetlerinin ekonomi üzerindeki yükünün hafifletilmesi ve çevrenin korunması için enerji kaynaklarının ve enerjinin kullanımında verimliliğin artırılması amaçlanmaktadır.

Enerji verimliliği ile ilgili materyale ulaşmak için:

Enerji Drive

Ara

Okul- öğrenci -veli birlikteliği kapsamında okulumuzda akademik başarıyı artırma amacıyla düzenli olarak gerçekleşen veli toplantılarımızda  10. sınıf öğrencilerimizin genel durumlarını değerlendirmek için velilerimizle bir araya geldik. Katılım gösteren tüm 10. sınıf velilerimize teşekkür ederiz.