Kasım ayı itibariyle okulumuz  yeni bir E twinning projesine katılmıştır. Proje ile daha önce e twinning tecrübesi olmayan öğrencilerimiz  bu platformda yer alarak    14 Web 2.0 araçlarının  etkili kullanımını öğrenecek, bilgisayar kullanımı hakkında yeterli bilgi ve beceriye sahip olacak, ulusal ve uluslararası yaşıtlarıyla  çalışmalar yaparak sosyal yönlerini geliştirme şansına sahip olacaklardır.

Okul- öğrenci -veli birlikteliği kapsamında okulumuzda akademik başarıyı artırma amacıyla düzenli olarak gerçekleşen veli toplantılarımızda  9. sınıf öğrencilerimizin genel durumlarını değerlendirmek için velilerimizle bir araya geldik. Katılım gösteren tüm 9. sınıf velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İngilizce öğretmenimiz Hacer KONGÜL'ün e-twinning alanında yaptığı çalışmalar ve projeler kapsamında okulumuz AVRUPA KALİTE ETİKETİ  almıştır. Öğretmenimize teşekkür eder başarılarının devamını dileriz...

Kas

Cumhuriyet konulu kompozisyon yarışmasında ilçe birincisi olan öğrencimizi kutluyoruz.

Kas

Bocce Genç Kızlar Spor Müsabakalarında bu yıl da gelenek değişmemiş ve okul takımımız Sivas İl Birincisi olmuştur. Şampiyon takımımızı ve değerli Antrenörlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde öğretmen ve öğrencilerimiz  Elmalı Köyünde binlerce fidanı toprakla buluşturdu.

Kas

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı, Rahmet ve Minnetle Anıyoruz.

Kas

26 Proje, 26 Öğretmen ve 130 öğrencimizle birlikte TÜBİTAK 4006 projemizin açılışı gerçekleştirdik. Birbirinden değerli projlerin sergilendiği etkinliğimizde başta İlçe Protokolümüz olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan herkese ve projeye emek veren tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şarkışla Anadolu Lisesi Ailesi olarak 2021 - 2022 Eğitim Öğretim döneminin ilk veli buluşmasını gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

2021- 2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Ders Dönemi 1. Sınav Takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Türkiye Kızılay Derneği Genel  Müdürlüğü tarafından Türk Kızılay'ını ve faaliyet alanlarını gelecek nesillere tanıtmak,  öğrenciler arasında gönüllülük ve Kızılaycılık bilincini geliştirmek amacıyla 29 Ekim-04 Kasım tarihleri arasında Kızılay Haftası Kutlanacaktır. Haftaya ait etkinlik detaylarına  https://www.kizilay.org.tr /Kizilayhaftasi adresinden ulaşılabilecektir.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mümin YILMAZ okulumuzu ziyeret ederek, okul müdürümüz Özgür ÖZTÜRK ile hasbihal etmişlerdir. Sayın Müdürümüze nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okul Müdürümüz Özgür ÖZTÜRK ve Müdür Yardımcımız Hasan ÇAVUŞ sınıf başkanlarıyla toplantı yaptı. Toplantıda; okulun akademik başarısı, okul başarısı  ve okul kültürüne sınıf başkanlarının katkısı, öğrenci ve okul idaresi arasındaki uyum ve işbirliğinin önemine değinildi. Okul Müdürümüz Özgür ÖZTÜRK sınıf başkanlarıyla her ay düzenli şekilde toplantıların yapılacağını ifade ederek sınıf başkanlarının öğrenciler ve idare arasında sağlam bir köprü kurmasını rica etti.

Okul ve Pansiyon öğrencilerimize yönelik hijyen eğitimi proğramı gerçekleştirildi.

Şarkışla Anadolu Lisesi ailesine yeni katılan 9. sınıf öğrencilerimze yönelik oryantasyon etkinlikleri gerçekleştirildi.