Eyl

Rehber Öğretmenimiz Yağmur TURGUT tarafından Bakanlığımızca belirlenen Salgın Hastalık Psikoeğtim Programı kapsamında tüm öğretmenlerimize bilgilendirme semineri verildi.

Eyl

2021 2022 Eğitim Öğretim Yılı Senebaşı Öğretmenler kurul toplantımızı gerçekleştirdik. Yeni eğitim öğretim döneminde öğrencilerimiz için yapacağımız çalışmalarımızı belirledik. Yeni sezonda aramızdan ayrılan öğretmenlerimize görev yerlerinde başarılar diliyor, ailemize yeni katılan öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize de hoş geldin diyoruz.

Ağu

2021 2022 Eğitim Öğretim yılı hazırlıkları ve Covid 19 önlemleri kapsamında okulumuzda ve pansiyonumuzda bulunan tüm birimler itina ile dezenfekte edilmiştir.

Ağu

İstiklal mücadelemizde vatanımızı sonuna kadar savunan tüm ecdadımıza şükranlarımızı sunuyor, başkomutan M. Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyoruz.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun!

Ağu

2021 2022 eğitim öğretim yılı DYK öğrenci başvuruları başlamıştır. Öğrenci başvuruları 24-30 Ağustos'ta tamamlanacak.

Öğrencilerimiz başvurularını aşağıdaki linkten yapabilirler:

Ağu

2021 2022 eğitim öğretim dönemi 12. sınıf öğrencileri için Destekleme ve Yetiştirme Kursu iş ve işlemleri aşağıdaki çizelge doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

2021-2022 eğitim öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları iş akış takvimine göre kurs merkezi başvuruları, 16-19 Ağustos'ta alınarak onaylanacak.

Öğretmen başvuruları 20-23 Ağustos'ta,

Öğrenci başvuruları 24-30 Ağustos'ta tamamlanacak.

Kurs sınıfları ise 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında oluşturulacak.

Destekleme ve Yetiştirme Kursları 6 Eylül 2021'de başlayacak, 10 Haziran 2022'de dersler son bulacak.

Ağu

16-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında yapılacak Açık Öğretim Kurumları Sınavıda  internet erişimi olmayan,  okuyucu/kodlayıcı hizmeti desteğine ihtiyaç duyan öğrencilere okulumuz bünyesinde destek verilecektir.

Ağu

2021 YKS Tercih döneminde öğrencilerimize EBA üzerinden online danışmanlık hizmeti verilecektir. Danışmanlık saatleri haftalık olarak düzenlenmiş olup, yeni haftada değişiklik olması halinde güncel saatler okul sitemizden paylaşılacaktır.

2021 YKS sonucunda okulumuz öğrencilerinden;

Ahmet Turan ÇETİN  EA - 2.808

Burak AĞAÇ SÖZ - 9.004

Yasin KILIÇ EA - 45.031

Beytullah ARITÇI EA - 48.398

Busenur UZUNDAĞ Y-DİL - 58.583 olmuşlardır. YKS sürecine emek veren tüm öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.

Tem

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Murat KALKAN ve Mustafa KARATAŞ okulumuzu ziyaret etmiş, okulumuza Müdür Başyardımcısı olarak atanan Kemal ÖNVERMEZ'e yeni görevlerinde başarılar dileyerek, DYK kapsamında faaliyet gösteren kurslarımızı ziyaret etmişleridir.

Tem

Okulumuzdan il içi ve iller arası atama yoluyla ayrılan öğretmenlerimize veda programı düzenlendi. Programda Okul Müdürü Özgür ÖZTÜRK, okulumuzdan ayrılan öğretmenlere plaket takdim ederek, öğretmenlerimize okulumuz için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık, huzur ve başarı dileklerinde bulundu.

Tem

İlçe Kaymakamımız Sayın Necati AKTAN, İlçe Milli eğitim Müdürümüz Sayın Mevlüt Ergen ve Şube Müdürlerimizle birlikte Telafide Ben de Varım kapsamında okulumuzdaki etkinleri ziyaret etti. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Kaymakamımıza teşekkür ederiz.

Okul Müdürümüz Özgür ÖZTÜRK başkanlığında sene sonu öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı. Okul Müdürü Özgür ÖZTÜRK: Zor geçen bir sürecin sonunda 2020-2021 eğitim ğretim yılının sonuna gelindiğini belirterek, emeklerinden dolayı öğretmenlerimize teşekkür etti.

Okulumuz rehberlik servisi tarafından 9 ve 10. sınıflarımız için hazırlanan yaz tatili tekrar programları ve 11. sınıftan 12. sınıfa geçen  öğrencilerimiz için hazırlanan TYT çalışma programı aşağıda sunulmuştur. Rehberlik servisimize teşekkür ediyoruz.