Sınıf başkan ve başkan yardımcıları ile Akademik Başarıyı artırma toplantısı gerçekleştrildi. Okulumuzda ABA kapsamında yapılan ve yapılacak olan faaliyetlerde öğrencilerimizin talep ve önerileri dinlendi.

Rehber Öğretmenimiz tarafından öğrencilerimize yönelik bağımlılıkla mücadele semineri verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mevlüt Ergen okulumuza veda ziyaretinde bulundu. Nazik ziyaretlerinden ötürü kendisine teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin Akademik Başarısını arttırmak ve çözemedikleri soruları çözerek eksik konularını tamamlamak amacı ile teneffüs aralarında öğretmenlerimizle birebir çalışmlalarını sağlamak için okul koridorlarına Bireysel Çalışma Masaları yerleştirildi.

27.03.2022 Tarihinde gerçekleşecek MSÜ Sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diler, Sınava giriş için gerekli evrakları unutmamanızı temenni ederiz.

"2022 Afet Tatbikat Yılı" ve 1-7 Mart Deprem Haftası sebebiyle  ülkemiz genelinde olduğu gibi okulumuzda da eşzamanlı olarak Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Okulumuzda Akademik Başarıyı Artırmaya yönelik yapılan çalışmalar ve ilerleyen zamanlarda yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgi ve görüş alış verişinde bulunmak amacıyla veli toplantısı yaptık. Toplantıya katılan değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Kütüphanecilik Kulübü öğrencilerimiz, okulumuz öğrencilerine daha güzel hizmet vermek, öğrenci ve velilerimizin okul kütüphanesinden daha fazla yararlanmasını sağlamak için okul kütüphanemizde arşiv ve tasnif çalışması yaptı.

Okul TEKNOFEST ekibimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mevlüt ERGEN'i ziyaret etti. Ekibimizi Pazar günü Şarkışla Öğretmen Evinde ağırlayan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz yapacağımız çalışmalar ve yürüteceğimiz projeler ile ilgili bilgi aldı.

12. sınıf öğrencilerimize yönelik meslek tanıtımları ve kariyer günleri kapsamında Okul Öncesi Öğretmenliği, Fizyoterapist ve  Psikolog arkadaşlarımız meslek tanıtımı yaptı. Meslekteki tecrübelerini öğrencilerimize aktaran Sayın; Sefa Özmen, Merve Gül ve Özgür Özbölük'e  teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin daha güvenli bir şekilde giriş çıkış yapmaları amacıyla okul güvenlik alanı belirleyip, güvenlik alanı etrafını dubalarla çevirdik. Öğrencilerimizin güvenliği açısından çevrili alan içersine araç park edilmemesi rica olunur.

İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Mesut KAŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mevlüt ERGEN okulumuzu ziyaret ederek, okulumuzda  Köprü Akademi Projesi kapsamında yapılan TYT Deneme Sınavı uygulamalarını inceledi.

Okulumuz 11. sınıf öğrencisi Feyza ÖZGÜR, Türkiye Wushu Federansyonu tarafından düzenlenen müsabakalarda Türkiye Birincisi olmuştur. Aldığı derece ile milli sporcu ünvanı kazanan öğrencimiz Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve ailesini tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

12. sınıf öğrencilerimize, okulumuz mezunu öğrencilerimiz tarafından Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü ile ilgili bölüm tanıtımı yapıldı.

Sayın Velilerimiz;

öğretmen arkadaşlarımızla öğrencilerinizin durumları hakkında

verimli bir görüşme yapabilmeniz için öğretmen arkadaşlarımızın

okulda sizlerle görüşebilecekleri saatler listelenmiştir.