May

Milli Savunma Üniversitesi tercih işlemleri başladı. Tercihler 30 Nisan - 19 Mayıs 2021 tarihleri arasında https://personeltemin.msb.gov.tr/ adresinden yapılacaktır.

Nis

Uzaktan eğitim öğretmen ve sınıf ders programları aşağıdadır:

Nis

2020-2021 Eğitim - öğretim yılı ikinci dönemine ait yazılı sınavlar aşağıdaki sınav konuları ve takvim doğrultusunda 03 Mayıs 2021- 12 Mayıs 2021 tarihleri arasında okulumuzda seyreltilmiş sınıf uygulaması şeklinde yüz yüze yapılacaktır.

Nis

19.04.2021 tarihinden itibaren uygulayacağımız 12. Sınıflara ait öğretmen ve sınıf yüz yüze eğitim ders programları aşağıdadır. Dersler saat 10:00'da başlayacak.

Nis

2021-8 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi ve 14.04.2021 tarihli İlçe Hıfzısıhha Kurul Kararları gereğince pandemi tedbirleri kapsamında okulumuzda uygulanacak olan mesai saatlerinde düzenleme yapılmıştır. Bu kapsamda saat 10:00'da mesai başlayacak; saat 16:00'da mesai sona erecektir.

Nis

14  Nisan 2021 Çarşamba günü tüm sınıf seviyelerinde yüz yuze eğitim devam ediyor. 15 Nisan Perşembe gününden itibaren ise sadece 12. Sınıflarımız yüz yüze eğitime devam edeceklerdir. Diğer siniflarimiz uzaktan eğitime gececeklerdir.

Nis

05 Nisan 2021 Pazartesi gününden itibaren lise 9, 10, 11 ve 12 sınıflarımız 02 Mart 2021 tarihinden itibaren uygulandığı şekliyle yüz yüze eğitime devam edecektir. Yüz yüze eğitim ders programı değişmeyecektir. Okulumuz duyurular kısmında yer alan ders programı geçerlidir.

Nis

‼️Karantinada olupta 04.04.2021 Pazar günü MSÜ sınavına girecek olan öğrencilerimiz sınava giriş konusunda hiçbir sıkıntı yaşamayacaklardır

Konu ile  112 acil servisi yetkilendirilmiş olup velilerimiz konu hakkında 112 yi arayarak bilgi ve yardım alabilir.

İlçemizin önemli problemlerinden olan drift ve spin atanlarla ilgili Şarkışla İlçe Emniyet Müdürlüğümüz önemli kararlar almıştır. Alınan bu güzel kararlardan dolayı Şarkışla İlçe Emniyet Müdürü Sayın Hasan ULUDAĞ'a ve ilçe emniyet personeline Şarkışla Anadolu Lisesi olarak teşekkür ediyoruz.

Okulumuzda taşımalı öğrencilerin indirme bindirme alanları belirlenmiş olup okul taşımamızı yapan şoförlerimizin  ve velilerimizin öğrencilerimizi alanlarımız haricinde araçlara indirip bindirmemeleri rica olunur.

Öğrencilerimizin can güvenliği bizim için önemli olup konuya hassasiyet gösterilmesi önem arz etmektedir.