Okulumuz öğrenci forması anketle belirlenmiştir.

Okul forması için tıklayınız

Ağu

3 Eylül 2023 tarihinde okulumuzda gerçekleştirilecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavına girecek öğrencilere başarılar dileriz

ŞARKIŞLA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

Okulumuzun Aşık Veysel Kız Öğrenci Pansiyonunda kalmak isteyen öğrencilerimiz için istediğimiz evraklar aşağıdadır. Aşağıdaki evrakları tamamlayarak 22.08.2023 ile 24.08.2023 tarihleri arasında Perşembe günü saat 15:30’a kadar müdürlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir. Evraklar okul komisyonumuzca inceledikten sonra okul pansiyonumuzda kalmaya hak kazanan öğrenci listesi 31.08.2023 tarihinde okulumuz web sitesinde paylaşılacaktır Aşağıdaki evrakları eksiksiz olarak doldurup okul idaresine teslim etmedikçe öğrencinizin kaydı tamamlanmış olmaz.

PANSİYONA KAYIT İÇİN GEREKLİ  EVRAKLAR

1-    EK-1 Belgesi (Doldurulmuş ve imzalı olarak)

2-    VESİKALIK FOTOĞRAF (2 Adet)

3 -  Sağlık Raporu “Yatılı okumasına engel teşkil edecek bulaşıcı bir hastalığı yoktur” ibaresi taşıyan.

4 -  Velisinden ( Baba ve Anneden ayrı ayrı olmak üzere) SSK kayıtlı olup olmadığına maaş alıp almadığına dair belge.

5-   Velisinden ( Baba ve Anneden ayrı ayrı olmak üzere) İlçe tarımdan çiftçi olup olmadığına dair belge.

6-   Velisinden ( Baba ve Anneden ayrı ayrı olmak üzere) Vergi dairesinden vergi mükellefi olup olmadığına dair belge.

7-   Veli Emekli ise maaş aldığı bankadan maaş bordrosunu gösterir belge (2022 yılı)

8-   Dilekçe(Velisinin iletişim numarası mutlaka bulunmalıdır.)

9-   Nüfus Kayıt Örneği (Tüm aile bireylerinin bir arada olduğu veli üzerinden)

10-  Velinin Yerleşim Yeri Belgesi

11-   Öğrenci Belgesi ve Disiplin cezası almadığına dair belge. (En son okuduğu okulundan)

12-  Velinin Kimlik Fotokopisi

NOT:   Şarkışla Anadolu Lisesi’ne kayıtlı olmayan öğrenciler evraklarını kayıtlı oldukları okula teslim edeceklerdir.

Yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursu 5 Temmuz Çarşamba günü başlıyor.

06.02.2023 tarihinden itibaren geçerli ders programı için aşağıdaki linki tıklayınız.

Öğretmen arkadaşlarımızla öğrencilerinizin durumları hakkında verimli bir görüşme yapabilmeniz için öğretmen arkadaşlarımızın okulda sizlerle görüşebilecekleri saatler aşağıda çıkartılmıştır.

2021 - 2022 Eğitim Öğretim Yılı 2. Kanaat Dönemi Sorumluluk Sınav Takvimi aşağaki gibidir.

Şarkışla Anadolu Lisesi 1. Dönem 2. Yazılı sınav takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

11.12.2021 tarihli DYK Programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından öğrencilerimizin hizmetine sunulan MEB Yardımcı Kaynaklara aşağıdaki linklerden ualaşabilirsiniz.

04.12.2021 tarihinden itibaren geçerli olacak DYK programına Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Sınıf Listeleri Cumartesi günü okulumuzda duyurulacaktır.

Kas

Kasım ayı içerisinde yapılacak olan sorumluluk sınavlarına ait takvime aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

23.10.2021 tarihli DYK programımız için linke tıklayınız.

27.09.2021 tarihinde geçerli olacak ders programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.