Pansiyona Kayıt İçin Gerekli Evraklar..

ŞARKIŞLA ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

Okulumuzun Aşık Veysel Kız Öğrenci Pansiyonunda kalmak isteyen öğrencilerimiz için istediğimiz evraklar aşağıdadır. Aşağıdaki evrakları tamamlayarak 22.08.2023 ile 24.08.2023 tarihleri arasında Perşembe günü saat 15:30’a kadar müdürlüğümüze teslim edilmesi gerekmektedir. Evraklar okul komisyonumuzca inceledikten sonra okul pansiyonumuzda kalmaya hak kazanan öğrenci listesi 31.08.2023 tarihinde okulumuz web sitesinde paylaşılacaktır Aşağıdaki evrakları eksiksiz olarak doldurup okul idaresine teslim etmedikçe öğrencinizin kaydı tamamlanmış olmaz.

PANSİYONA KAYIT İÇİN GEREKLİ  EVRAKLAR

1-    EK-1 Belgesi (Doldurulmuş ve imzalı olarak)

2-    VESİKALIK FOTOĞRAF (2 Adet)

3 -  Sağlık Raporu “Yatılı okumasına engel teşkil edecek bulaşıcı bir hastalığı yoktur” ibaresi taşıyan.

4 -  Velisinden ( Baba ve Anneden ayrı ayrı olmak üzere) SSK kayıtlı olup olmadığına maaş alıp almadığına dair belge.

5-   Velisinden ( Baba ve Anneden ayrı ayrı olmak üzere) İlçe tarımdan çiftçi olup olmadığına dair belge.

6-   Velisinden ( Baba ve Anneden ayrı ayrı olmak üzere) Vergi dairesinden vergi mükellefi olup olmadığına dair belge.

7-   Veli Emekli ise maaş aldığı bankadan maaş bordrosunu gösterir belge (2022 yılı)

8-   Dilekçe(Velisinin iletişim numarası mutlaka bulunmalıdır.)

9-   Nüfus Kayıt Örneği (Tüm aile bireylerinin bir arada olduğu veli üzerinden)

10-  Velinin Yerleşim Yeri Belgesi

11-   Öğrenci Belgesi ve Disiplin cezası almadığına dair belge. (En son okuduğu okulundan)

12-  Velinin Kimlik Fotokopisi

NOT:   Şarkışla Anadolu Lisesi’ne kayıtlı olmayan öğrenciler evraklarını kayıtlı oldukları okula teslim edeceklerdir.

Yayın: 25.07.2023 - Güncelleme: 25.07.2023 23:56 - Görüntülenme: 1912