2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTI ÇAĞRISI

Toplantı Yeri: ŞARKIŞLA ANADOLU LİSESİ TOPLANTI SALONU

ŞARKIŞLA ANADOLU LİSESİ OKUL-AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL GÜNDEM MADDELERİ

1-Açılış.

2-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

3-2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı okul faaliyetleri.

4- Okul Müdürü Abdüssamet ATALAY’ın konuşması.

5-Açık oyla bir divan başkanı ve katip üye seçimi.

6-Yönetim kuruluna anne ve baba veli üyeler arasından 5 asil 5 yedek üye seçimi.(Liste Halinde oylanacak)

7- Denetleme Kuruluna öğretmenler kurulunda seçilen 2 asil ve 2 yedek üyenin dışında 1 asil ve 1 yedek üyenin açık oyla seçimi. (Liste halinde oylanacak)

8-Bir önceki döneme ait yönetim kurulu ve denetleme kurullarının nihai faaliyet raporlarının okunması ve ibra edilmesi.

9-Okul ve öğrencilerin ihtiyaçlarını dikkate alarak Yönetim Kurulunca hazırlanan tahmini bütçeyi görüşmek.

10-Okulun eğitim-öğretimde kalite ve başarısının artırılmasına ilişkin velilerimizden önerilerin alınması.

11-İhtiyaçların giderilmesi için Yönetim Kurulunun yetkilendirilmesi.

12-Öğrenci kılık kıyafetleri

13-Kötü alışkanlıklar (Rehber öğretmeni Tuğba ALTINOK’un sunumu)

14- Dilek ve temenniler.

TARİHİ:14/10/2024   SAAT:12:00