Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Şarkışla Aşık Veysel Kültür Merkezinde Tiyatro, Öğrenci Korosu, Şiir vb. gibi bir çok etkinlik gerçekleştirdik.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuzda açılmış olan ve Şehitlerimizi anmak için hazırladığımız Şehitler Müzesi ise herkesin ziyaretine açıktır.

Okulumuz Felsefe öğretmeni Elif BOZDOĞAN ÇAVUŞ rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Felsefe alanındaki bir çok etkinlik okulumuz koridorlarında sergilendi. Sergiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem YURT da ziyaret etti. Felsefe sokağını ziyare etmek için çevre okullardan gelen öğrenciler ve öğretmenleri de ağırladık.

Okul Aile Birliğimiz Denetim Kurulu raporu ekte sunulmuştur.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem YURT, Haftasonu DYK kurs merkezimizi ziyaret etmiştir.

Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener, Şarkışla Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul binasında incelemelerde bulunan Yener, okul idarecilerinden okulun durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra sınıf ziyaretlerinde bulunan Yener, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Bu yıl YKS'ye girecek olan öğrencilere başarı dileklerini ileten Yener, "Emeklerinizin karşılığını alacağınız bu kısa hazırlık dönemini en verimli şekilde geçirmeye çalışın. Bizler, bu alanda yürüttüğümüz çalışmalarla sizlere gereken desteği sağlamaya çalışıyoruz. Ama burada önemli olan sizin gayret ve isteğiniz. Eğer planlı bir şekilde çalışır ve gayret gösterirseniz, mutlaka başarılı olursunuz." dedi.

Sınıf ziyaretlerinin ardından okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Yener, Millî Eğitim Bakanlığının politikaları doğrultusunda Sivas Valiliği himayesinde hayata geçirilen HEDEF ve MİRAS Projeleri kapsamında yürütülen çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu. Yener; "Sahanın kahramanları, tüm bu çalışmaların uygulayıcıları sizlersiniz. Sizlerin gayret ve desteği olmadan hiçbir çalışmanın, projenin başarıya ulaşması mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Akademik başarı kadar millî ve manevi değerlerin de çok önemli olduğuna vurgu yapan Yener; "Çocuklarımızın akademik başarısını artırırken millî ve manevi değerlerimizle de donatmalı, vatan ve bayrak sevgisiyle dolu, kendi değerlerine bağlı bir nesil olarak yetiştirmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yener, görüş öneri ve talepleri dinledi.

Yener'e, İlçe Millî Eğitim Müdürü Ekrem Yurt da eşlik etti.

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depreminin 1. yıl dönümünde, depremde kaybettiklerimiz anısına saygı duruşunda bulunduk.

2. Dönem Başı Öğretmenler Kurul Toplantısını gerçekleştirdik. Okulumuzun ve öğrencilerimizin mevcut durumu değerlendirildi. MİRAS Projesi kapsamıda yapılan denemelerin sonuçları değerlendirildi.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönem karnelerin dağıtılmasıyla sona ermiştir, Öğretmen ve Öğrencilerimize yarıyıl tatilinde mutlu ve huzurlu günler diliyoruz.

Ock

Okul Müdürümüz Özgür ÖZTÜRK tarafından Pansiyonumuzun tüm birimleri gezilerek denetimi yapılmıştır,pansiyonumuzun daha iyi şartlara ulaşabilmesi adına fikir alışverişinde bulunarak gerekli özveride bulunan personelimize teşekkürlerini iletmiştir.

Bilek Güreşi Kızlar Kategorisinde Derecelerimiz

Birincilik 1 Kişi

İkincilik 2 Kişi

Üçüncülük 2 Kişi

Dördüncülük 1 Kişi

Bilek Güreşi Erkekler Kategorisinde Derecelerimiz

Birincilik 1 Kişi

İkincilik 2 Kişi

Dördüncülük 1 Kişi

Şampiyonaya katılan öğrencilerimizi tebrik eder, emekleri için Beden Eğitimi Öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Ock

ilk defa yarıyıl tatilinden önceki son haftada öğrencilere keyifli ve öğretici bir deneyim yaşatmak amacıyla “dönem sonu faaliyet haftası” düzenlenmiştir. Bu etkinlik programı ile birlikte öğrencilerin sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmaları teşvik edilmiştir

Ock

Sabah töreninde şehitlerimiz adına gerçekleştirdiğimiz saygı duruşuna ilçe milli eğitim müdürümüz Ekrem yurt katıldı

Böldürmeyeceğiz Parçalatmayacağız teröre geçit vermeyeceğiz

Okulumuz Felsefe Öğretmeni Elif BOZDOĞAN ÇAVUŞ tarafından düzenlenen 10. sınıflar arası münazara etkinliği yapıldı. Öğrencilerimiz fikirlerini saygı çerçevesinde nasıl savunabildiklerini gösterdiler. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Okulumuz 11. sınıf öğrencileri arasında Felsefe alanında bilgi yarışması düzenlendi. Okulumuz Felsefe Öğretmeni Elif BOZDOĞAN ÇAVUŞ tarafından hazırlanan yarışmada öğrencilerimiz kıyasıya mücadele etti. Yarışma sonucunda ise tüm katılımcı öğrencilerimiz "Safahat" kitabı hediye edildi.