İl Milli Eğitim Müdürümüz Necati Yener, Şarkışla Anadolu Lisesini ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenler ile bir araya geldi.

Millî Eğitim Müdürümüz Necati Yener, Şarkışla Anadolu Lisesini ziyaret etti. Okul binasında incelemelerde bulunan Yener, okul idarecilerinden okulun durumu hakkında bilgi aldı. Daha sonra sınıf ziyaretlerinde bulunan Yener, bir süre öğrencilerle sohbet etti. Bu yıl YKS'ye girecek olan öğrencilere başarı dileklerini ileten Yener, "Emeklerinizin karşılığını alacağınız bu kısa hazırlık dönemini en verimli şekilde geçirmeye çalışın. Bizler, bu alanda yürüttüğümüz çalışmalarla sizlere gereken desteği sağlamaya çalışıyoruz. Ama burada önemli olan sizin gayret ve isteğiniz. Eğer planlı bir şekilde çalışır ve gayret gösterirseniz, mutlaka başarılı olursunuz." dedi.

Sınıf ziyaretlerinin ardından okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Yener, Millî Eğitim Bakanlığının politikaları doğrultusunda Sivas Valiliği himayesinde hayata geçirilen HEDEF ve MİRAS Projeleri kapsamında yürütülen çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu. Yener; "Sahanın kahramanları, tüm bu çalışmaların uygulayıcıları sizlersiniz. Sizlerin gayret ve desteği olmadan hiçbir çalışmanın, projenin başarıya ulaşması mümkün değil" ifadelerini kullandı.

Akademik başarı kadar millî ve manevi değerlerin de çok önemli olduğuna vurgu yapan Yener; "Çocuklarımızın akademik başarısını artırırken millî ve manevi değerlerimizle de donatmalı, vatan ve bayrak sevgisiyle dolu, kendi değerlerine bağlı bir nesil olarak yetiştirmeliyiz." ifadelerini kullandı.

Öğretmenlere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yener, görüş öneri ve talepleri dinledi.

Yener'e, İlçe Millî Eğitim Müdürü Ekrem Yurt da eşlik etti.

08-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-202408-02-2024

Yayın: 08.02.2024 - Güncelleme: 08.02.2024 22:40 - Görüntülenme: 277